Kopaonik

InfoKOP

Kraljevi Čardaci Kopaonik - 2019
BENU apoteka Kopaonik
English
Vila Pančić
Novi apartmani
GORSKI hotel
Naslovne vesti
Produženo radno vreme skijališta
Press
15.02.2012 | 22:43
         U sva tri ski centra (Kopaonik, Zlatibor i Starta Planina), radno vreme je produženo, tako da sada skijalište radi od 8:30 do 16:30 časova. Očekujemo da će velike količine snega, visoke spoljne temperature, prijatni meteorološki uslovi bez vetra i duže radno vreme skijališta, ove Sretenjske praznike na sve tri planine učiniti nezaboravnim.
 
Kopaonik Biznis forum 2012
Ostale novosti
06.03.2012 | 10:52
Kompletan text
          Tradicionalni forum ekonomista Srbije počinje danas na Kopaoniku i trajaće do 8. marta. Među 520 učesnika "Kopaonik biznis foruma 2012" nalaze se  ekonomski stučnjaci, privrednici, predstavnici međunarodnih finansijskih institucija, ambasadori iz zemalja najvažnijih trgovinskih partnera Srbije, kao i članovi Vlade Srbije i glavni ekonomisti pojedinih političkih stranaka.
 
Početak Big Snow festivala
Ostale novosti
19.03.2012 | 10:24
Kompletan text
          Kopaonik će od 19. do 25. marta 2012. postati najviši muzički centar Evrope! Više od 100 vodećih svetskih, regionalnih i domaćih izvođača će na 10 bina raspoređenih po celom "Kopu" zabavljati goste koji će u našu zemlju doći sa svih meridijana zemaljske kugle.
           Program festivala možete videti ovde >>>
 
Međunarodna trenažna akcija na Kopaoniku
Ostale novosti
30.03.2012 | 09:35
Kompletan text
          Gorska služba spasavanja Srbije (GSS) će tokom predstojećeg vikenda organizovati na Kopaoniku, u okviru međunarodnog projekta saradje, trenažnu akciju za članove spasilačkih službi Slovenije, BiH i Srbije. Nosioci ovog projekta su spasilačke stanice iz Tržiča (Slovenija), Mostara (Bosna i Hercegovina) i Beograda.
 
Skijališta Srbije – javni radovi
Ostale novosti
20.04.2012 | 09:24
         Skijališta Srbije, u okviru Programa javnih radova koje realizuju sa Nacionalnom službom za zapošljavanje Republike Srbije, i ove godine sprovode aktivnosti na uređenju skijališta. Projekat javnih radova, koji, u 2012. godini, nosi naziv "Održavanje i zaštita životne sredine i prirode" i u okviru koga ce se sprovesti radovi na uklanjanju smeća iz zone skijališta,  uređenju postojećih staza (ukljanjanje kamenja i niskog rastinja), čišćenju nanosa mulja iz taložnika i proširenju drenažnih kanala, uređenju zone vodoakumulacija, saniranju oštećenja na busenu kao i zasejavanju nove trave preko postojećeg busenja, imaju za cilj unapredjenje kvaliteta ski staza i poboljšanje nivoa usluge i bezbednosti skijaša u ski centrima uz neophodno očuvanje životne sredine.
         Na Kopaoniku je, u okviru ovog projekta, angažovano ukupno 60 radnika  iz Opština Raška i Brus, na Staroj planini 25 iz Opština Knjaževac i Pirot a na Zlatiboru 25 lica sa teritorije Opštine Čajetina.
 
Besplatno skijanje za prvomajski praznik
Ostale novosti
26.04.2012 | 09:15
           Predstojeći produženi praznični vikend će biti poslednji ski vikend ove sezone u ski centru Kopaonik. JP „Skijališta Srbije“ je pripremilo staze Karaman greben A i B i Pančićev vrh koje će biti na usluzi skijašima tokom praznika od 9 do 17 časova.
           Povodom svečanog završetka ski sezone koja je, po svim kriterijumima, najuspešnija ski sezona u istoriji ski centra Kopaonik, “Skijališta Srbije” su, u znak zahvalnosti vernim posetiocima našeg centra, za 1. i 2. maj, obezbedila besplatno skijanje. Onima koji žele na drugačiji način da dožive Kopaonik, žičare Karaman greben i Pančićev vrh će takođe biti na raspolaganju za panoramsko razgledanje i šetnju.
           JP «Skijališta Srbije» se zahvaljuje svima koji su posetili naše ski centre protekle zime i doprineli tome da oborimo rekorde posećenosti i obećavaju da će predstojeće leto iskoristiti za pripremu naredne zimske sezone koju ćemo zajedno provesti uživajući u vrhunskom skijanju na našim planinama.
 
Sistem za veštačko osnežavanje na Gobelji
Investicije
29.05.2012 | 09:22
          U ski centru Kopaonik počela je druga faza radova na izgradnji sistema za veštačko osnežavanje na lokalitetu Gobelja. U prvoj fazi izgradnje sistema za veštačko osnežavanje povezane su vodoakumulacije Crvene bare i Mali Karaman, a u drugoj fazi povezuju se vodoakumulacija Mali Karaman sa  novim sistemom na Gobelji.
          Sistemom za veštačko osnežavanje biće pokriven ceo lokalitet Gobelja, koju čine osam staza i ski puteva. Dužina cevovoda je 4. 800m, a predviđeno je da ovaj deo skijališta pokrije više od 58 mobilnih i fiksnih topova, kao i lansera.
          Planiran završetak radova je sredina oktobra, a izgradnjom sistema za proizvodnju veštačkog snega u ovom delu skijališta, ski centar Koponik biće u potpunosti pokriven sistemom za veštačko osnežavanje.
JP „Skijališta Srbije”
 
Konkurs za najlepšu letnju fotografiju Kopaonika
Press
19.07.2012 | 16:57
          Pozivamo vas da i ovog leta ovekovečite nezaboravan trenutak na Kopaoniku vozeći se rutama za planinski biciklizam ili žičarom. Fotografiju sa Vašim podacima, kontakt adresom i telefonom, kao i nazivom fotografije možete posalti do 31. avgusta 2012. godine na adresu [email protected]. Najbolje očekuju nagrade – ski karte (šestodnevni ski pas za prvo, trodnevni za drugo i dvodnevni za treće mesto), a sve fotografije će se naći na sajtu Skijališta Srbije (www.skijalistasrbije.rs) i služiće promovisanju prirodnih lepota i letnjih sadržaja na našoj najposećenjijoj planini. Nagrada se odnosi na onu planinu na kojoj je fotografija napravljena.
          Svaki učesnik konkursa može da pošalje jednu fotografiju, digitalnog formata, maksimalne veličine do 2MB i isključivo u JPEG formatu. Fotografije mogu biti snimljenje fotoaparatom ili mobilnim telefonom.
 
Gosti bezbedni, berači u zabranjenoj zoni
Press
04.08.2012 | 15:35
Kompletan text
          Samo dan posle tragedije na Kopaoniku, u kojoj su od kasetne bombe stradali podoficiri Vojske Srbije, meštani okolnih sela nastavili su - i pored strogih zabrana - da po nepristupačnim padinama, gde još ima zaostalih bombi, na sopstveni rizik beru borovnice.
          Nesreća u kojoj su poginula dvojica podoficira Vojske Srbije prilikom raščišćavanja minsko-eksplozivnih sredstava dogodila se na teritoriji Nacionalnog parka gde se nalazi i naš najpoznatiji ski-centar, u kojem i leti, iz godine u godinu, boravi sve veći broj gostiju.
 
Produženo radno vreme na Kopaoniku
Ostale novosti
02.10.2012 | 09:01
          Zbog velikog interesovanja produžen je rad žičare Pančićev vrh na Kopaoniku i šestosedne žičare na Torniku na Zlatiboru.
          Žičara na Kopaoniku će raditi još naredne tri subote, 29. septembra, 6. i 13. oktobra u periodu od 10 do 15 časova, dok će šestosed na Torniku za sve posetioce raditi 29. septembra, 3. i 6. oktobra, od 11 do 18 časova.
 
Vežba evakuacije
Press
27.12.2012 | 17:26
          U ski centru Kopaonik, kao i svake godine, održana je vežba evakuacije. Vežbu su održali pripadnici Gorske službe spasavanja i Skijališta Srbije uz podršku pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova – policijska ispostava Kopaonik. Vežbom evakuacije, pokazana koordinacija i spremnost institucija i službi koje brinu o bezbednosti skijaša. Ova vežba održana je na žičari Sunčana dolina. Više o GSS možete pronaći na >>>
 
Produženo radno vreme žičara za Sretenje
Press
08.02.2013 | 01:49
Kompletan text
          Žičare i prodajna mesta u ski centru Kopaonik radiće duže nego inače za vreme državnog praznika Sretenja. Od 14. do 18. februara žičare i ski liftovi će raditi za prevoz skijaša i bordera od 8.30 do 16.30 časova, dok će prodajna mesta za kupovinu ski karata biti otvorena već od 8 časova.
 
<<  < Prethodna 81 82 83 84 Sledeća >  >>

Rezultati 2242 - 2257 of 2257
Lokacija:

Vrsta smeštaja (533):

Broj osoba:

Datum dolaska:

Datum odlaska:
Hotel Putnik
28.04.2024. 12:10 Temperatura
Sunčana dol.
Temperatura
tačke rose
vetar vlažnost sneg
Pretežno vedro 12°C -0,1°C 3,3  m/s (E) 43% 0cm
Pretežno vedro sub.osećaj
10°C
temp. Pančić
10°C
6,5 m/s
(E)
pritisak 834,5 hPa staze
0 cm
Live Web kamera sa Kopaonika Atlas24h pomoć na putu
Kopaonik WebCAM arhiva
INSTALACIJE SKI STAZE SKI PUTEVI UKUPNO KM
0/24 0/49 0/30 0/58.5
 (0%)  (0%)  (0%)  (0%)
Sunčana dolina
Malo jezero
Krst
Pančićev vrh
Treska
Duboka 1
Karaman greben
Mali karaman
Mali karaman A
Marine vode A
Marine vode
Karaman
Jaram
Gobelja relej
Gobelja
Kneževske bare
Gondola Brzeće
Gvozdac
Duboka 2
Krčmar
Mašinac
Vučak 2
Traka Jaram
Traka Ski vrtić
Dečji park

Noćna M.jezero
Noćna KGB
Noćna Pančić

Detaljnije >>>
Statistika >>>
Ski mapa >>>
Velika prolećna akcija čišćenja Kopaonika | 10...
Sasvim je OK da pomerite akciju za 5.11.2024. Onda će da padne sneg i pokrije svo đubre i sve lepo.

Besplatna turistička tura za goste Kopaonika - "V...
Svaka čast na organizaciji i ponudi TO Raška kao sveukupnoj ponudi Kopaonika. Nadam se da će biti i češće... vidimo se

Velika prolećna akcija čišćenja Kopaonika | 10...
Nije u redu da turisti za praznike setaju po deponiji , zato ce ih biti sve manje. Prva polovina aprila je bila suncana i bez padavina, pa ste imali d...

Velika prolećna akcija čišćenja Kopaonika | 10...
Kopaonik ste trebali da ocistite odmah po zavrsetku ski sezone, a ne da dozvolite turisti setaju po deponiji i za prvomajske i uskrsnje praznike... SR...

Prolećna akcija: Apartmani "Konaci Kopaonik" (23....
Ako ostane prazno onda je 0€ po osobi ...

Prolećna akcija: Apartmani "Konaci Kopaonik" (23....
Fenomenalno. Kome se ovo uopšte isplati? 5€ noćenje po osobi?!?!?!? Ovo nema ni u Angoli. Pa koliko uzima onda ona sirotinja u vikend naselju i Br...

SKI kamere
Jos ne pale topove😂

Rozeta Resort & Residence | Prodaja apartmana u ce...
Zavisi od kvadrature

SKI kamere
Vaaau, kako lep dan na Kopu. Sneg, sunce i mraz... i mir i tisina

SKI kamere
Ne samo to, posle ovakve topline zemlja je pretopla...trebali bi dani da se napravi vestak koji bi se odrzao na stazi...uz sve to od 26tog opet idu vi...

SKI kamere
@MIladin Prijatelju, ne može ski centar da radi sa 10cm snega, bar da su uslovi za osnežavanje ok pa da ima neki prostor za kritiku, ali ni to ni...