Kopaonik

InfoKOP

Kraljevi Čardaci Kopaonik - 2019
Apartmani Lazic u centru Kopaonika
English
ZONED
Novi apartmani
Hotel Angella Kopaonik
Agencija Supernova Travel Vila Jezero
 
Naslovne vesti
„Jatovi” apartmani na aukciji
Ostale novosti
11.11.2011 | 23:49
          Na aukciji 23. decembra biće ponuđeni 70 odsto kapitala preduzeća „Jat apartmana” koje ima hotel sa 130 apartmana na Kopaoniku. Početna cena 316,4 miliona dinara
          Apartmani „Jata“ u hotelu ovog preduzeća biće ponuđeni na aukciji 23. decembra. Početna cena je 316,4 miliona dinara, a novi vlasnik će morati da uloži 77 miliona dinara.
          Na aukciji će biti ponuđeno 70 odsto kapitala preduzeća „Jat apartmani“. Procenjena vrednost „Jat apartmana“ je 9,8 miliona evra. Na ovoj aukciji moći će da učestvuju samo hotelijeri koji se ovim poslom bave duže od tri godine i imaju najmanje tri hotela sa četiri ili više zvezdica. Uslov je i da su prošle godine imali prihod veći od šest miliona evra. Preduzeće „Jat apartmani“ u hotelu sa 130 apartmana na Kopaoniku zapošljava 46 radnika.
Izvor: Novosti
 
Rekordna posećenost ski centara
Press
25.01.2012 | 09:03
Kompletan text
         Već sada se za ovu zimsku sezonu sa sigurnošću može reći da je rekordna, kada je posećenost najvećih zimskih centara u Srbiji u pitanju. Ovo je ocena, kako Skijališta Srbije, tako i hotelijera u sva tri naša ski centra. Do sada je, od početka zimske sezone, u ski centru Kopaonik, zabeležena poseta 30% više skijaša nego u istom periodu protekle zimske sezone, a ski centri Stara planina i Tornik, zbog brojnih novina, beleže još veći porast.
 
Kopaonik u očima putara
Press
26.01.2012 | 11:48
Kompletan text
          Do zimskog turističkog centra na vrhu Kopaonika može se doći sa istočne i zapadne strane, iz pravca Brusa i Jošaničke banje. Prohodnost saobraćajnica koje vode na vrh planine od izuzetnog je značaja tokom zime, kažu putari.
          Čim se Kopaoničke padine zabele ka našem najvećem ski centru pohrle turisti. Krivudavim putem iz podnožja kreću u osvajanje vrha planine, često nesvesni njene hirovitosti. Moćnu i nepredvidivu prirodu Kopaonika bolje od drugih znaju putari koji se sa njenim ćudima zimi bore, kroteći je sa dve strane.
 
SkiBUS - Skijanje na Sretenje
Ostale novosti
04.02.2012 | 12:04
Kompletan text
         Uduženje SkiBus od Sretenja 2007. organizuje višednevne ski ture za ovaj praznik. Može se reći da je ovo udruženje rodonačelnik ovog, sada već tradicionalnog, prazničnog skijanja. Sretenje skijanje je danas postalo vrlo popularno kod nas i mnogi skijaši namenski, već unapred planiraju da jedno od svojih skijanja provedu upravo za ovaj praznik.
 
Trka “Beogradski kup” na Kopaoniku
Takmičenja
09.02.2012 | 18:39
Kompletan text
          U periodu od 11 - 12. februara 2012. godine u ski centru Kopaonik, na stazi Gobelja Relej, održaće se „Beogradski kup“, u okviru Alpskog kupa Srbije, u organizaciji Beogradskog ski kluba a uz tehničku podršku Skijališta Srbije. Takmičari nastupaju u disciplinama slalom i veleslalom. Kategorije takmičara koji nastupaju su : cicibani, deca I i deca II, odnosno deca  uzrasta do petnaest godina. Očekuje se prisustvo između 120-150 takmičara. Kao gosti očekuju se i takmičari iz zemalja iz okruženja.
 
Produženo radno vreme skijališta
Press
15.02.2012 | 22:43
         U sva tri ski centra (Kopaonik, Zlatibor i Starta Planina), radno vreme je produženo, tako da sada skijalište radi od 8:30 do 16:30 časova. Očekujemo da će velike količine snega, visoke spoljne temperature, prijatni meteorološki uslovi bez vetra i duže radno vreme skijališta, ove Sretenjske praznike na sve tri planine učiniti nezaboravnim.
 
Kopaonik Biznis forum 2012
Ostale novosti
06.03.2012 | 10:52
Kompletan text
          Tradicionalni forum ekonomista Srbije počinje danas na Kopaoniku i trajaće do 8. marta. Među 520 učesnika "Kopaonik biznis foruma 2012" nalaze se  ekonomski stučnjaci, privrednici, predstavnici međunarodnih finansijskih institucija, ambasadori iz zemalja najvažnijih trgovinskih partnera Srbije, kao i članovi Vlade Srbije i glavni ekonomisti pojedinih političkih stranaka.
 
Početak Big Snow festivala
Ostale novosti
19.03.2012 | 10:24
Kompletan text
          Kopaonik će od 19. do 25. marta 2012. postati najviši muzički centar Evrope! Više od 100 vodećih svetskih, regionalnih i domaćih izvođača će na 10 bina raspoređenih po celom "Kopu" zabavljati goste koji će u našu zemlju doći sa svih meridijana zemaljske kugle.
           Program festivala možete videti ovde >>>
 
Međunarodna trenažna akcija na Kopaoniku
Ostale novosti
30.03.2012 | 09:35
Kompletan text
          Gorska služba spasavanja Srbije (GSS) će tokom predstojećeg vikenda organizovati na Kopaoniku, u okviru međunarodnog projekta saradje, trenažnu akciju za članove spasilačkih službi Slovenije, BiH i Srbije. Nosioci ovog projekta su spasilačke stanice iz Tržiča (Slovenija), Mostara (Bosna i Hercegovina) i Beograda.
 
Skijališta Srbije – javni radovi
Ostale novosti
20.04.2012 | 09:24
         Skijališta Srbije, u okviru Programa javnih radova koje realizuju sa Nacionalnom službom za zapošljavanje Republike Srbije, i ove godine sprovode aktivnosti na uređenju skijališta. Projekat javnih radova, koji, u 2012. godini, nosi naziv "Održavanje i zaštita životne sredine i prirode" i u okviru koga ce se sprovesti radovi na uklanjanju smeća iz zone skijališta,  uređenju postojećih staza (ukljanjanje kamenja i niskog rastinja), čišćenju nanosa mulja iz taložnika i proširenju drenažnih kanala, uređenju zone vodoakumulacija, saniranju oštećenja na busenu kao i zasejavanju nove trave preko postojećeg busenja, imaju za cilj unapredjenje kvaliteta ski staza i poboljšanje nivoa usluge i bezbednosti skijaša u ski centrima uz neophodno očuvanje životne sredine.
         Na Kopaoniku je, u okviru ovog projekta, angažovano ukupno 60 radnika  iz Opština Raška i Brus, na Staroj planini 25 iz Opština Knjaževac i Pirot a na Zlatiboru 25 lica sa teritorije Opštine Čajetina.
 
Besplatno skijanje za prvomajski praznik
Ostale novosti
26.04.2012 | 09:15
           Predstojeći produženi praznični vikend će biti poslednji ski vikend ove sezone u ski centru Kopaonik. JP „Skijališta Srbije“ je pripremilo staze Karaman greben A i B i Pančićev vrh koje će biti na usluzi skijašima tokom praznika od 9 do 17 časova.
           Povodom svečanog završetka ski sezone koja je, po svim kriterijumima, najuspešnija ski sezona u istoriji ski centra Kopaonik, “Skijališta Srbije” su, u znak zahvalnosti vernim posetiocima našeg centra, za 1. i 2. maj, obezbedila besplatno skijanje. Onima koji žele na drugačiji način da dožive Kopaonik, žičare Karaman greben i Pančićev vrh će takođe biti na raspolaganju za panoramsko razgledanje i šetnju.
           JP «Skijališta Srbije» se zahvaljuje svima koji su posetili naše ski centre protekle zime i doprineli tome da oborimo rekorde posećenosti i obećavaju da će predstojeće leto iskoristiti za pripremu naredne zimske sezone koju ćemo zajedno provesti uživajući u vrhunskom skijanju na našim planinama.
 
Sistem za veštačko osnežavanje na Gobelji
Investicije
29.05.2012 | 09:22
          U ski centru Kopaonik počela je druga faza radova na izgradnji sistema za veštačko osnežavanje na lokalitetu Gobelja. U prvoj fazi izgradnje sistema za veštačko osnežavanje povezane su vodoakumulacije Crvene bare i Mali Karaman, a u drugoj fazi povezuju se vodoakumulacija Mali Karaman sa  novim sistemom na Gobelji.
          Sistemom za veštačko osnežavanje biće pokriven ceo lokalitet Gobelja, koju čine osam staza i ski puteva. Dužina cevovoda je 4. 800m, a predviđeno je da ovaj deo skijališta pokrije više od 58 mobilnih i fiksnih topova, kao i lansera.
          Planiran završetak radova je sredina oktobra, a izgradnjom sistema za proizvodnju veštačkog snega u ovom delu skijališta, ski centar Koponik biće u potpunosti pokriven sistemom za veštačko osnežavanje.
JP „Skijališta Srbije”
 
<<  < Prethodna 61 62 Sledeća >  >>

Rezultati 1648 - 1668 of 1668
Lokacija:

Vrsta smeštaja (623):

Broj osoba:

Datum dolaska:

Datum odlaska:
Hotel Putnik
14.10.2019. 00:14 Temperatura
Sunčana dol.
Temperatura
JAT
vetar vlažnost sneg
Vedro 6°C 7°C 1  m/s (E) 65% 0cm
Vedro sub.osećaj
4°C
temp. Pančić
n/a°C
1 m/s
(E)
pritisak 836.9 hPa staze
0 cm
Live Web kamera sa Kopaonika Cosecha
Kopaonik WebCAM arhiva
Sunčana dolina
Malo jezero
Krst
Pančićev vrh
Duboka 1
Karaman greben
Mali karaman
Mali karaman A
Marine vode
Karaman
Jaram
Gobelja relej
Gobelja
Kneževske bare
Bela reka I
Bela reka II
Gvozdac
Duboka 2
Krčmar
Mašinac
Vučak 2
Traka Jaram
Noćna M.jezero
Noćna KGB
Noćna Pančić
Detaljnije >>>
Statistika >>>
Počelo rušenje objekta na Suvom rudištu (FOTO)
Svi pisu senzacionalisticki. Infokop je precizan. Objekat je na vrhu Suvo Rudiste 1975m. Pancicev vrh je tamo gde je Pan...

Počelo rušenje objekta na Suvom rudištu (FOTO)
Vukasin.. suvo rudiste ili ti pancicev vrh ti dodje na isto , to je taj objekat

Počelo rušenje objekta na Suvom rudištu (FOTO)
A sta se desava sa objektom na Pancicevom vrhu?

Počelo rušenje objekta na Suvom rudištu (FOTO)
Da je pre 15 godina napravljena gondola iz Brzeća ne bi bilo zlatiborizacije ali bogatasima sa Kop-a to nije odgovaralo...

SKI kamere
I ove sezone kao od polovine prošle, važi noćno skijanje za sve ski karte od sedmodnevne pa na dalje (osim za 10 u se...

SKI kamere
@nebojša: prošle godine se sa sezonskim ski pasom kao i sa ski pasovima 7+ dana (bez 10/sezona) moglo skijati i noćno...

Počelo rušenje objekta na Suvom rudištu (FOTO)
Zlatiborizacija Kopaonika je nezaustavljiva,šteta.Rezultat je vidliv a vremenom netsaće i turista

Kopaonik - Ski pass cene 2019/2020. (GRAFICI)
@Azimut Uzmeš 2 x 10 u sezoni i dobiješ 20 u sezoni. grin

SKI kamere
da ki neko ima info uz koji ski pass važi i za noćno skijanje....?.? prosle godine..samo sedmodnevni.....za 10u sezoni...

Od 1. novembra kreće pretprodaja ski karti sa pop...
da li sedmodnevni ski pass važi i nićno skijanje.......?.....

Od 1. novembra kreće pretprodaja ski karti sa pop...
Zašto kod nas nema omladinski ski pas? U kom periodu može da se koristi ski pas sa 15 % popusta?

Građevinski radovi 2019. godine na Kopaoniku (FOT...
Nekad je Kop bio lepa planina, vise nije. Posle 15 uzastopnih godina, od 2018. vise ne dolazim. Zao mi je, ali pobedio j...

Kopaonik - Ski pass cene 2019/2020. (GRAFICI)
Hvala.Sa stilom.

Kopaonik - Ski pass cene 2019/2020. (GRAFICI)
Popust je: Ako otegnete papke na stazi, besplatno vas prevezu do zeljene destinacije.

Da li smo bliže početku izgradnje gondole iz Brz...
@Ljubitelj skijanja: 50/50% šanse smiley S' obzirom da se priča kako je sve već gotovo, a nema nikakve zvanične informa...

SKI kamere
Izgleda da je krenulo rusenje objekta na Pancicu smiley

EXPO-ZIM 2019.
I dalje mi nije jasno zašto se SkiOpening i ExpoZim poklapaju.

Kopaonik - Ski pass cene 2019/2020. (GRAFICI)
Koliko iznosi popust za nas od 70 pa naviše?.Naravno,godina.Desetodnevni skipas,

Ski opening Kopaonik 2019/2020. (5-8. decembar)
Da li je prvog dana opening-a dzaba skipass ?

Ski opening Kopaonik 2019/2020. (5-8. decembar)
Ne kritikujem nikoga ali treba da postoji dogovor. Sajam je datum objavio jos u aprilu, mislim da je sve stvar dogovora....