Kopaonik

InfoKOP

Kraljevi Čardaci Kopaonik - 2019
Apartmani Lazic u centru Kopaonika
English
ZONED
Novi apartmani
MK Mountain Resort Kopaonik
Nacionalna Klasa Vila Jezero
 
Naslovne vesti
Produženo radno vreme skijališta
Press
15.02.2012 | 22:43
         U sva tri ski centra (Kopaonik, Zlatibor i Starta Planina), radno vreme je produženo, tako da sada skijalište radi od 8:30 do 16:30 časova. Očekujemo da će velike količine snega, visoke spoljne temperature, prijatni meteorološki uslovi bez vetra i duže radno vreme skijališta, ove Sretenjske praznike na sve tri planine učiniti nezaboravnim.
 
Kopaonik Biznis forum 2012
Ostale novosti
06.03.2012 | 10:52
Kompletan text
          Tradicionalni forum ekonomista Srbije počinje danas na Kopaoniku i trajaće do 8. marta. Među 520 učesnika "Kopaonik biznis foruma 2012" nalaze se  ekonomski stučnjaci, privrednici, predstavnici međunarodnih finansijskih institucija, ambasadori iz zemalja najvažnijih trgovinskih partnera Srbije, kao i članovi Vlade Srbije i glavni ekonomisti pojedinih političkih stranaka.
 
Početak Big Snow festivala
Ostale novosti
19.03.2012 | 10:24
Kompletan text
          Kopaonik će od 19. do 25. marta 2012. postati najviši muzički centar Evrope! Više od 100 vodećih svetskih, regionalnih i domaćih izvođača će na 10 bina raspoređenih po celom "Kopu" zabavljati goste koji će u našu zemlju doći sa svih meridijana zemaljske kugle.
           Program festivala možete videti ovde >>>
 
Međunarodna trenažna akcija na Kopaoniku
Ostale novosti
30.03.2012 | 09:35
Kompletan text
          Gorska služba spasavanja Srbije (GSS) će tokom predstojećeg vikenda organizovati na Kopaoniku, u okviru međunarodnog projekta saradje, trenažnu akciju za članove spasilačkih službi Slovenije, BiH i Srbije. Nosioci ovog projekta su spasilačke stanice iz Tržiča (Slovenija), Mostara (Bosna i Hercegovina) i Beograda.
 
Skijališta Srbije – javni radovi
Ostale novosti
20.04.2012 | 09:24
         Skijališta Srbije, u okviru Programa javnih radova koje realizuju sa Nacionalnom službom za zapošljavanje Republike Srbije, i ove godine sprovode aktivnosti na uređenju skijališta. Projekat javnih radova, koji, u 2012. godini, nosi naziv "Održavanje i zaštita životne sredine i prirode" i u okviru koga ce se sprovesti radovi na uklanjanju smeća iz zone skijališta,  uređenju postojećih staza (ukljanjanje kamenja i niskog rastinja), čišćenju nanosa mulja iz taložnika i proširenju drenažnih kanala, uređenju zone vodoakumulacija, saniranju oštećenja na busenu kao i zasejavanju nove trave preko postojećeg busenja, imaju za cilj unapredjenje kvaliteta ski staza i poboljšanje nivoa usluge i bezbednosti skijaša u ski centrima uz neophodno očuvanje životne sredine.
         Na Kopaoniku je, u okviru ovog projekta, angažovano ukupno 60 radnika  iz Opština Raška i Brus, na Staroj planini 25 iz Opština Knjaževac i Pirot a na Zlatiboru 25 lica sa teritorije Opštine Čajetina.
 
Besplatno skijanje za prvomajski praznik
Ostale novosti
26.04.2012 | 09:15
           Predstojeći produženi praznični vikend će biti poslednji ski vikend ove sezone u ski centru Kopaonik. JP „Skijališta Srbije“ je pripremilo staze Karaman greben A i B i Pančićev vrh koje će biti na usluzi skijašima tokom praznika od 9 do 17 časova.
           Povodom svečanog završetka ski sezone koja je, po svim kriterijumima, najuspešnija ski sezona u istoriji ski centra Kopaonik, “Skijališta Srbije” su, u znak zahvalnosti vernim posetiocima našeg centra, za 1. i 2. maj, obezbedila besplatno skijanje. Onima koji žele na drugačiji način da dožive Kopaonik, žičare Karaman greben i Pančićev vrh će takođe biti na raspolaganju za panoramsko razgledanje i šetnju.
           JP «Skijališta Srbije» se zahvaljuje svima koji su posetili naše ski centre protekle zime i doprineli tome da oborimo rekorde posećenosti i obećavaju da će predstojeće leto iskoristiti za pripremu naredne zimske sezone koju ćemo zajedno provesti uživajući u vrhunskom skijanju na našim planinama.
 
Sistem za veštačko osnežavanje na Gobelji
Investicije
29.05.2012 | 09:22
          U ski centru Kopaonik počela je druga faza radova na izgradnji sistema za veštačko osnežavanje na lokalitetu Gobelja. U prvoj fazi izgradnje sistema za veštačko osnežavanje povezane su vodoakumulacije Crvene bare i Mali Karaman, a u drugoj fazi povezuju se vodoakumulacija Mali Karaman sa  novim sistemom na Gobelji.
          Sistemom za veštačko osnežavanje biće pokriven ceo lokalitet Gobelja, koju čine osam staza i ski puteva. Dužina cevovoda je 4. 800m, a predviđeno je da ovaj deo skijališta pokrije više od 58 mobilnih i fiksnih topova, kao i lansera.
          Planiran završetak radova je sredina oktobra, a izgradnjom sistema za proizvodnju veštačkog snega u ovom delu skijališta, ski centar Koponik biće u potpunosti pokriven sistemom za veštačko osnežavanje.
JP „Skijališta Srbije”
 
Konkurs za najlepšu letnju fotografiju Kopaonika
Press
19.07.2012 | 16:57
          Pozivamo vas da i ovog leta ovekovečite nezaboravan trenutak na Kopaoniku vozeći se rutama za planinski biciklizam ili žičarom. Fotografiju sa Vašim podacima, kontakt adresom i telefonom, kao i nazivom fotografije možete posalti do 31. avgusta 2012. godine na adresu info@skijalistasrbije.rs. Najbolje očekuju nagrade – ski karte (šestodnevni ski pas za prvo, trodnevni za drugo i dvodnevni za treće mesto), a sve fotografije će se naći na sajtu Skijališta Srbije (www.skijalistasrbije.rs) i služiće promovisanju prirodnih lepota i letnjih sadržaja na našoj najposećenjijoj planini. Nagrada se odnosi na onu planinu na kojoj je fotografija napravljena.
          Svaki učesnik konkursa može da pošalje jednu fotografiju, digitalnog formata, maksimalne veličine do 2MB i isključivo u JPEG formatu. Fotografije mogu biti snimljenje fotoaparatom ili mobilnim telefonom.
 
Gosti bezbedni, berači u zabranjenoj zoni
Press
04.08.2012 | 15:35
Kompletan text
          Samo dan posle tragedije na Kopaoniku, u kojoj su od kasetne bombe stradali podoficiri Vojske Srbije, meštani okolnih sela nastavili su - i pored strogih zabrana - da po nepristupačnim padinama, gde još ima zaostalih bombi, na sopstveni rizik beru borovnice.
          Nesreća u kojoj su poginula dvojica podoficira Vojske Srbije prilikom raščišćavanja minsko-eksplozivnih sredstava dogodila se na teritoriji Nacionalnog parka gde se nalazi i naš najpoznatiji ski-centar, u kojem i leti, iz godine u godinu, boravi sve veći broj gostiju.
 
Produženo radno vreme na Kopaoniku
Ostale novosti
02.10.2012 | 09:01
          Zbog velikog interesovanja produžen je rad žičare Pančićev vrh na Kopaoniku i šestosedne žičare na Torniku na Zlatiboru.
          Žičara na Kopaoniku će raditi još naredne tri subote, 29. septembra, 6. i 13. oktobra u periodu od 10 do 15 časova, dok će šestosed na Torniku za sve posetioce raditi 29. septembra, 3. i 6. oktobra, od 11 do 18 časova.
 
Vežba evakuacije
Press
27.12.2012 | 17:26
          U ski centru Kopaonik, kao i svake godine, održana je vežba evakuacije. Vežbu su održali pripadnici Gorske službe spasavanja i Skijališta Srbije uz podršku pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova – policijska ispostava Kopaonik. Vežbom evakuacije, pokazana koordinacija i spremnost institucija i službi koje brinu o bezbednosti skijaša. Ova vežba održana je na žičari Sunčana dolina. Više o GSS možete pronaći na >>>
 
Produženo radno vreme žičara za Sretenje
Press
08.02.2013 | 01:49
Kompletan text
          Žičare i prodajna mesta u ski centru Kopaonik radiće duže nego inače za vreme državnog praznika Sretenja. Od 14. do 18. februara žičare i ski liftovi će raditi za prevoz skijaša i bordera od 8.30 do 16.30 časova, dok će prodajna mesta za kupovinu ski karata biti otvorena već od 8 časova.
 
<<  < Prethodna 61 62 63 64 65 66 Sledeća >  >>

Rezultati 1756 - 1771 of 1771
Lokacija:

Vrsta smeštaja (586):

Broj osoba:

Datum dolaska:

Datum odlaska:
Hotel Putnik
29.03.2020. 18:14 Temperatura
Sunčana dol.
Temperatura
JAT
vetar vlažnost sneg
Pretežno oblačno 4°C -2°C 1  m/s (N) 65% 62cm
Pretežno oblačno sub.osećaj
4°C
temp. Pančić
n/a°C
1 m/s
(N)
pritisak 821.8 hPa staze
10-40 cm
Live Web kamera sa Kopaonika Cosecha
Kopaonik WebCAM arhiva
Sunčana dolina
Malo jezero
Krst
Treska
Pančićev vrh
Duboka 1
Karaman greben
Mali karaman
Mali karaman A
Marine vode
Karaman
Jaram
Gobelja relej
Gobelja
Kneževske bare
Bela reka I
Bela reka II
Gvozdac
Duboka 2
Krčmar BMW
Dečji park
Mašinac
Vučak 2
Traka Jaram
Noćna M.jezero
Noćna KGB
Noćna Pančić

Detaljnije >>>
Statistika >>>
INSTALACIJE SKI STAZE SKI PUTEVI
0/24 0/45 0/30
 (0%)  (0%)  (0%)
SKI kamere
Kakvo bi skijanje bilo pocetkom aprila

SKI kamere
Danas,7.og dana kućne izolacije,sa tugicom sam konstatovao da sam izgubio posredni kontakt sa Kopaonikom i njegovim obr...

SKI kamere
Tužibabo ! smileytongue

SKI kamere
Boga mi, danas se bas lepo skijalo i bordovalo gore....lepo se vidi na kamerama a i videh neke fotke🤔🙈🙃⛷🏂

Kraj ski sezone na Kopaoniku (FOTO & VIDEO)
Pa mislim da bi to bilo najmanje sto mogu da urade u trenutnoj situaciji, ili to ili povracaj novca.

Potpisan ugovor: Leitner pravi gondolu iz Brzeća
pozdravljam izgradnju dolazim na kopaonik vec 15 godina i nijednim nije radila staza bela reka. nadam se da cu ovo docek...

Stiglo pravo zimsko zahlađenje na Kopaonik, uz sn...
Boze kako je lepo netaknuta pripoda😍⛄️🌲

SKI kamere
Kakva divota na Kopu! Siguran sam da bi ovo bio najlepši period ove sezone za skijanje! Kop ipak nije izneverio kao ...

SKI kamere
Jel prohodno iz pravca Brzeca?

SKI kamere
Predjo@ grina ti Njegoš nije neki predaksmiley

SKI kamere
MOžda i treba ukinuti komentarisanje zbog nekoliko zluradih i pakosnih. I javljaju se i kada znaju a naročito kada ne ...

Potpisan ugovor: Leitner pravi gondolu iz Brzeća
@Miler Друже ел си размишљао колика ће бити гужва у центру кад се сто...

Stiglo pravo zimsko zahlađenje na Kopaonik, uz sn...
Predlažem uredništvu INFOKOP-a da ove fantastične i profesionalno obrađene fotografije sa obiljem snijega na Kop-U, ...

Stiglo pravo zimsko zahlađenje na Kopaonik, uz sn...
Hocu na Kop 😥

Potpisan ugovor: Leitner pravi gondolu iz Brzeća
Miler& ali ne i Bode Naravno da skijam svuda, nije samo nick, već realnost. Ne znam da li je potrebno da ti potkrepim ...

Last minute: Vila "Paraglajder"
Bravo za oglas. KRALJEVI!!

SKI kamere
Kako bi bilo dobro skijanje za vikend.

SKI kamere
Gledam majstora ispred Skituljka,čisti naslage snijega.Svaka čast.Dabogda uskoro imali goste na terasi.Pozdrav osoblju...

SKI kamere
Šteta mogli smo skijati do prvog maja

Potpisan ugovor: Leitner pravi gondolu iz Brzeća
Koji je objekat vojni dom, gde se on nalazi gore u centru kopa?