Kopaonik

InfoKOP

Kraljevi Čardaci Kopaonik - 2017
English RSS YouTube YouTube Twitter Viber Public Chat Facebook
ZONED
Novi apartmani
Decembar na Kopaoniku
FOKA SPA MUJEN LUX
SKI kamere Štampaj
InfoKOP sajt je u saradnji i uz podršku JAT apartmana, Kraljevih čardaka SPA, hotela Srebrnac, hotela Junior, ski bifea Skituljko i ski bifea Jaram instalirao i pustio u rad deset web kamera na Kopaoniku. Kamere se dnevno ažuriraju na intervalu od 30 sekundi.

Naša prva infoKOP web kamera ujedno i prva na Kopaoniku puštena je već davne 2006. godine. Ukoliko želite da se i kamera sa vašeg objekta nađe među infoKOP kamerama slobodno nas kontaktirajte.

WebCam arhiva:

Kamera sa JAT-a
Kamera Pančić express
Web kamera na JAT Apartmanima
Kamera sa JAT-a #2
Web kamera Srebrnac
Kamera Srebrnac
Web kamera SKI Bife Skituljko
Kamera SKI bife Skituljko
Web kamera Kraljevi čardaci
Kamera Kraljevi čardaci
Web kamera Vikend naselje
Kamera Vikend naselje
Web kamera vila Mina
Kamera sa vile Mina
Web kamera na JAT Apartmanima
Kamera sa JAT-a #3
Web kamera na JAT Apartmanima
Kamera sa JAT-a #4
Web kamera Dolina sportova
Kamera Dolina Sportova
Web kamera Ledenice
Kamera Ledenice
Web kamera Gvozdac
Kamera Gvozdac #1
Web kamera Krcmar #2
Kamera Gvozdac #2
Hotel Junior #1
Hotel Junior #1
Hotel Junior #2
Hotel Junior #2 Fotografija dana sa Kopaonika
Fotografija dana sa Kopaonika
Kamera na Malom karamanu
Kamera crna Duboka
Kamera Vikend naselje
Kamera Marine vode
Kamera crvena Duboka
Kamera Malo jezero
Kamera Karaman greben
Kamera Krčmar


Komentari (7715)Add Comment
 1 2 3 4 5 >  Last ›
Mala pomoć.Polazim iz BL za Kop u subotu, a aranžman mi počinje od nedelje 22. jan. Molio bih forumaše ( ako može "vikendaš" - vidi se neki dobar čovek ) da mi predloži gde da supruga i ja prenoćimo (hotel - hostel cena nije bitna) jer ova relacija je duga oko 600 km, a godine "respektabilne".
Recimo, negde pre ili iza Kruševca.Zahvalan.
sony(Android)
19.01.2017 | 22:12


Sve su naznake da će vikend biti sa puno sunca i uživanja! SS sređujte staze sutra stižemo !
Zašto satnica? Pa to je obično prilično dobar pokazatelj. Svi detalji su sa Google maps, nije moja slobodna procena. Kilometraža iz J. Banje je od Draguljice.
Ne sumnjam da stigneš za tri sata, ali to ne govori ništa o putu već o brzini kojom voziš. Preko Brzeća bi sigurno govorio o 2.5 sata. Ako neki put ima 290km, od čega je oko110km autoput, a ostalo kroz naseljena mesta i uspon na planinu prepun krivina, ne mora se biti preterano pametan pa zaključiti kako voziš, ali to je već stvar opšte kulture, kao i pitanje tvog izražavanja. Uvredama i etiketiranju pribegavaju oni kojima nedostaju argumenti.
Rupe o kojima pričam su rupe na putu. Ima ih, jako mnogo i leti i zimi. Kad se sneg ponegde otopi, one još više dođu do izražaja.
O ledu u krivinama je i bilo reči, ne znam šta je tu sporno ... gde ima hladovine i krivina ima i velikog rizika da postoji i led. Zar to nije bila i poenta mog pisanja na temu puta preko banje?
Hajde sad lepo pročitaj sve napisano. Gde pišem da je put preko banje zatvoren? Da je put zatvoren nije napisano, već piše nešto drugo.
Da li sam vikendaš ili ne, nije bitno, već je radi o broju penjanja i silazaka sa Kopaonika i u vreme kada put preko Brzeća nije postojao, kada je put preko Rudnice bio katastrofalan makadam pa sve do danas, a sve to mi daje mogućnost da sa velikom sigurnošću pišem sve ovo. Nema potrebe da pitam putare kako Kop izgleda kada je mećava samo 2-3 dana. 2-3 dana mećave je sasvim prirodno stanje stvari na Kopu zimi.smilies/smiley.gif
Petar123(Androi
19.01.2017 | 17:16


Kakva sramota!!! Kanalizacija se direktno izliva na pocetku zice na Malom jezeru. Cak je i jedan ulaz na zicu zatvoren jer se otvorila rupa od potoka kojim tece kanalizacija. Smrad je veliki. Kome treba prijaviti situaciju?
Danas staze malo losije,nisu utabane na stazama dosta snega.Nisam video sunce od nedelje,ali zato magle ima na izvoz.Pozdrav za sve skijase.
Najbolji put ubedljivo je preko rudnice.. Bilo kakvo vreme da je.. to se moze lako uveriti ko god hoce.. NemanjaBG bitno je da si ti stavio BG da se zna da si iz ,,Beograda,, Beogradjani se tako neophode prema clanovima foruma koji se trude da nam ukazu na vremenske prilike. pozdrav
Aco kada vec odgovaras u Kimijevo ime, zamolicemo Kimija da ti prepusti i stranicu za vremensku da uredjujes. Znamo da ti to sigurno znaci. Pozdrav vernim skijasima.
nesa(Android)
19.01.2017 | 14:13


Josanicka Banja-Kop. 24Km ne znam odakle ti 32km
Ne znam sto pises satnicu putovanja? Ja od Bg preko KG do Josanicke B.stignem za 3 sata. I nisam ni ja ni ti merodavan za koliko se stize.
Ne znam o kakvim rupama pricas, ovde se prica o zimi I puno snega a ne leti, I leti nije los, zakrpljene sve rupe.
Sto se tice leda Ima ih u neki krivinama gde je preko celog dana hladovina na samoj krivini ali lagano I svuda se prodje sa dobrim zimskim gumama. Udesi se desavaju svuda , sigurno na nekim deonicama vise gde se vise krecu vozila, sto je logicno.
Kada cujem da tako neko komentarise prosto moram tako da se izrazavam. Procitaj sta si napisao ako je zatvoren put brzeca, da se ide na rudnicu ako je zatvorena rudnica onda tek treci pravac preko Josanicke B.a I ona je tada zatvorena?!? Pitaj ako si vikendas putare sto ciste sneg koji je najprohodniji put kada ima puno snega, kada na kopu budu mecave po 2, 3 dana.


Drugari skijaši pozdrav smilies/wink.gif

Interesuje me kojim danima može uveče da se skija na malom jezeru?

Hvala unapred na odgovoru
Tarzan(Android)
19.01.2017 | 13:37


Kakva je ovo zajebancij na Malo Jezeru..zauzima staze ko kako hoce. Ja sam platio za skijanje....
Срђан
19.01.2017 | 13:22


@Икар
Види слажем се да треба поставити и на неку лакшу стазу али треба пажљиво видети где пошто са капијама и гужвом на стази почетници и деца могу лако да направе хаос и да дође до нежељених ситуација и повреда.
Dolazim sutra pa me interesuje kakve su staze i da li ima leda na stazama?
Aco čačak
19.01.2017 | 11:45


SRDJANE-
Snega je palo više nego što je zvanično mereno na mernoj stanici.
Olujni vetar sa udarima preko 20m/s u naselju i preko 30m/s na vrhovima je učinio svoje. Koliko ima snega u donjem delu Belih Reka to ne znam, ali sigurno je da je dole vetar bio znatno slabiji. Još uvek značajnije toplote nema nigde oko Evrope pa samim tim ne treba očekivati ni skorije jače otopljenje ni kod nas, barem u narednih 7-8 dana.

MARIJA-
Hvala ti i u moje i u Kimijevo ime na poverenju.
Od sutra treba očekivati stabilizaciju vremena i uticaj polja povišenog vazdušnog pritiska koje se širi iz centralne Evrope. Do utorka stabilno vreme uz umerene i jake jutarnje mrazeve (Slabi od -1do-5, umereni od -5do-10 i jaki ispod -10c za naše područje) najviše dnevne u blagom porastu tako da bi se u ponedeljak i utorak približile nuli, naravno u naselju, a gore ka vrhovima nešto niža. U utorak u toku dana bi trebalo očekivati novo naoblačenje sa Jugozapada koje će usloviti nove ali ne velike snežne padavine. U isto vreme očekuje se i advekcija (prenos putem vetra) hladne vazdušne mase iz oblasti istočne Evrope i Rusije, pa se očekuje još jedan hladni talas. Svako dobro!
smilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gif
@Срђан
prošle godine su bile kapije na marinim vodama. ne smatram da kapije treba postavljati na ledenice, belu reku ili duboku jer smisao kapija je zabava za sve one, uključujući i decu, koji žele da se oprobaju a istovremeno nisu svi i odlični skijaši koji skijaju crne staze.
Mislim da je Aleksandar ovde napisao da problem nekulture vožnje na Kopu rešava tako što skija na teškim stazama, ali ja se tamo kamikaza najviše i plašim, tamo su najopasniji. Prošle godine pred kraj sezone sam bio svedok da su se lomili i sebe i druge na završetku crne Duboke. To je bilo neverovatno na svakih nekoliko minuta po jedan incident. To jednostavno moraju redari da reše, to je njihov posao, tačnije SS glavni i odgovorni za sve šo se dešava na stazama, a pre svega treba da brinu o BEZBEDNOSTI.
@nesa
Baš imaš ozbiljan problem sa osnovama pristojne komunikacije. Ko laže?
Na Kopaonik dolazim prilično redovno već nekoliko decenija i sigurno, sa velikom preciznošću mogu dati svoje mišljenje o putevima.
Put preko Brzeća nije zavejan. Problem na tom potezu je prevoj Jaram koji se rešava u hodu kada do problema dođe. Ukoliko je zavejan, svakako se može ići drugim putem. Ukoliko nije – nema bržeg i boljeg načina da se dođe do centra. Za ovih jako mnogo godina se ukupno dva puta desilo da je Jaram bio ozbiljan problem i da smo išli preko Rudnice (jer je na putu od J. banje bio zastoj zbog okretanja vozila na putu).
Put preko J. banje je najlošiji, sa najviše rupa, najviše krivina i mnogo šume zbog kojih se stvara više leda na putu koji se poslednji otopi. Sve to zajedno su glavni razlozi klizanja vozila koji se ispreče na putu i jedan takav slučaj inicira zastoj koji može da traje satima.
Uspon preko Rudnice je na osunčanoj strani planine (sneg se jako brzo topi) nema šume koja pravi hladovinu i led na putu, redovno se čisti i do sada nijednom nije bio neprohodan.

Da se ne bismo dalje upuštali u eventualna vređanja i apsolutno nrepihvatljive etikete, pogled na mape kaže:
Brzeće – Kop = 16km
Rudnica – Kop = 20km
Jošanička banja – Kop = 32km

BGD – Kragujevac -J. banja 288km = 4h 10min
BGD - Brzeće - Kop 280km = 3h 40min
Срђан
19.01.2017 | 10:45


@властем
Јес било на 9а, било је сабласно празно, мислио сам да је био неки тренинг па нисам ишао да не сметам, није било најаве колико се сећам.

@сони
Управу си Леденице су довољно широке и не би сметала поставка слалома, само је проблем што неради сидро. Ех за Белу реку 2 smilies/smiley.gif, а скроз си управу за Дубоку, Гвоздац и Гобељу.
Прорадила 13ц smilies/smiley.gif дуго је нисам видео.
На крају скијашког дана ми је најслађе последњу вожњу да извозам слалом на 4а.
jel ima nekoga na kopu od 5.do 12. marta
sony(Android)
19.01.2017 | 09:58


@Srdjane,
Kad se 'remontuje' Bela reka,tamo bi moglo da se odradi to i postave kapije koje bi redari pazili i odrzavali, a postavka da se menja na 15-dana . A,do tada eventualno na Ledenici za slalom,a na 13.Gobelja za veleslalom. Duboku već koriste klinci takmičari,a Gvozdac jeste FIS ali najatraktivnija staza boljim skijašima, pa je treba ostaviti 'slobodnu'za one koji nemaju zelju vozati kapije čitav dan .
@Srdjan
ja mislim da je to bilo ranijih godina na Marinim vodama
Срђан
19.01.2017 | 09:09


@Стевс
@Сони
Ел је могуће поставити на некој од стаза и које би биле погодне за аматерски полигон за слалом и велеслалом уз присуство редара и ГСС, како би и посетиоци планине могли мало да се опробају. Мислим да би било веома атрактивно за скијалиште, е сад дал је могуће из разних разлога?

@Aco Чачак
Непаде нам довољно снега за Беле реке 2, ал колико видим минуса снега и скијања ће бити до априла smilies/smiley.gif
Aco kakva ce biti prognoza za sledecu nedelju, sta se ocekuje, negde vidim u cetvrtak i petak ledenu kisu i sneg, a negde vidim suncano, kod vas na info kopu lepo stoji utorak i sreda sneg a onda razvedravanje bez padavnina, pa nikome sem tebi i Kimiju ne verujem. Kakva je prognoza za sl.nedelju smilies/smiley.gif smilies/smiley.gif smilies/smiley.gif
Kliker-np(Andro
19.01.2017 | 08:10


Na kamerama koliko se vidi, gore je palo sigurno 15cm novog snijega. Merna stanica uporno zakovala na 62. 😣
Tarzan(Android)
19.01.2017 | 08:00


Nadjeni stapovi na 'Malom jezeru'...ostavljeni na polaznoj stanici.
Crni(Android)
19.01.2017 | 03:59


Trebali bi da gore ima mnogo vise snega od 62cm,verovatno ga vetar raznosi!
chkomi(Android)
19.01.2017 | 01:04


@bucko
Eurosport 1 ili 2 prenose Kizbil. Ostaje nam da se nadamo da nece biti kao proslog vikenda sa Vengenom kada je zbog loseg vremena otkazan spust.
Novi sad(Androi
19.01.2017 | 00:50


Staza po staza jos malo pa 100 posto skijalista. Sta reci osim samo pohvale mada vreme ekstra ide na ruku svima. Konstantan minus preko mesec dana. Molba za ss je da osposobite sidro Ledenice! Znam da oni ne citaju ovo ali ako nekako moze da dospe do njih bilo bi jako lepo smilies/smiley.gif))
Hamerns(Android
18.01.2017 | 23:59


Nekad na putu preko Brzeca dodje do stvaranja nanosa koji ga preprece za prolazak..
Kliker-np(Andro
18.01.2017 | 21:52


Nevjerovatna stvar. Na kop i nepada snijeg,dok kod nas u N.Pazaru tako dobro pada pa ubija. A recimo svega par kilometara vazdusnom linijom od nas do kopaonika. Steta 😥
Csgo maister
18.01.2017 | 21:07


Sta se desava sa Acom?Sto pljuste minusi
 1 2 3 4 5 >  Last ›
Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Smeštaj

Lokacija
194 jedinice
Broj osoba
WIFI 159
Parking 149
Garaža 8
Fitness 40
SPA&Wellness 43
Bazen 34
Kućni ljubimci 55
Restoran 85
TV 185
Kablovska TV 160
Veš mašina 32
Kuhinja 185
Frižider 169
Sef 18
Ski boks 159
Pogled 120
Kongresni centar 13

Vreme

opis temp. vetar vlažnost sneg
Oblačno -7°C 3  m/s (E) 92% 63cm
Oblačno sub.osećaj -11° 3 m/s (E) pritisak 832.9 mb staze
10-35 cm

Prognoza

20.01.Jaka magla-8 / -4
Jaka magla
21.01.Jaka magla-4 / -2
Jaka magla
22.01.Sunčano-10 / -0
Sunčano
23.01.Malo oblačno-5 / 1
Malo oblačno
24.01.Pljuskovi snega-13 / -3
Pljuskovi snega

Rad skijališta

instalacije staze putevi
24/25 28/38 28/30
 (96%)  (73.7%)  (93.3%)

Ski Info

Sunčana dolina
Malo jezero
Krst
Pančićev vrh
Duboka 1
Karaman greben
Mali karaman
Mali karaman A
Marine vode
Karaman
Jaram
Gobelja relej
Gobelja
Kneževske bare
Bela reka I
Bela reka II
Ledenice
Gvozdac
Duboka 2
Krčmar
Mašinac
Vučak 1
Vučak 2
Traka

Marketing

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Marketing

Setup Systems

Kop webcam

JAT web kamera Kopaonik
Kamera sa JAT-a
Dolina Sportova
Dolina sportova
WebCam arhiva:

Prijava


Zaboravili ste lozinku?

Komentari

Proširenje i izgradnja n...
@sten Izvini molim te što sam te shvatio da iskre...
SKI kamere
Mala pomoć.Polazim iz BL za Kop u subotu, a aranî..
SKI kamere
Sve su naznake da će vikend biti sa puno sunca i ...
SKI Info
Odvratne staze. Ne razumem kako jedan od najvećih...
Kopaonik od početka nede...
Nadam se da ce ovi iz uprave Skijalista biti korek...
SKI kamere
Zašto satnica? Pa to je obično prilično dobar p...
SKI kamere
Kakva sramota!!! Kanalizacija se direktno izliva n...
SKI kamere
Danas staze malo losije,nisu utabane na stazama d...
SKI kamere
Najbolji put ubedljivo je preko rudnice.. Bilo kak...
Sibinović Slavoljub, Sne...
Postovani gospodine Sibinoviću, zanima me paket "...
Proširenje i izgradnja n...
Sve je to lepo na papiru.Samo, ko će to da finans...
SKI kamere
Aco kada vec odgovaras u Kimijevo ime, zamolicemo ...
SKI kamere
Josanicka Banja-Kop. 24Km ne znam odakle ti 32km ...
SKI kamere
Drugari skijaši pozdrav wink Interesuje me kojim d...
SKI kamere
Kakva je ovo zajebancij na Malo Jezeru..zauzima st...
SKI kamere
@Икар Види слажем се да треб...
SKI kamere
Dolazim sutra pa me interesuje kakve su staze i da...
Najhladniji januar mesec ...
Svaka čast! Ovako rade pravi profesionalci, kapa ...
SKI kamere
SRDJANE- Snega je palo više nego što je z...
SKI kamere
@Срђан prošle godine su bile kapije na marin...
SKI kamere
Mislim da je Aleksandar ovde napisao da problem ne...
SKI kamere
@nesa Baš imaš ozbiljan problem sa osnovama pris...