Kopaonik

InfoKOP

Kraljevi Čardaci Kopaonik - 2019
BENU apoteka Kopaonik
English
Rozeta Resort & Residence
SKI BUS
GORSKI hotel
MK: Besplatno skijanje na otvaranju sezone na Kopaoniku, nisu potrebni testovi na COVID
23.11.2020 | 19:55 -> 23.11.2020 | 20:28
Za rezervacije zimskih aranžmana nisu potrebni testovi

Ovogodišnji Ski opening od 3. do 6. decembra na Kopaoniku pruža jedinstvenu priliku svim skijašima da po prvi put uživaju u besplatnom skijanju. Prvog dana, 3. decembra, najavljeno je besplatno skijanje, dok će pojedini hoteli u okviru svojih paketa davati besplatan ski pass i za preostale dane, od 4. do 6. decembra. Staze prekrivene snegom, čist planinski vazduh, ali i blizina i atraktivnost skijališta, dovoljni su razlozi da domaćim turistima u najvećem broju i ove zime Kopaonik bude prvi izbor.

Uz adekvatne mere bezbednosti i zaštitu zdravlja gostiju, skijaški sport važi za jedan od najčistijih i najbezbednijih u novim globalnim okolnostima.  Brojne investicije, tri nove staze i izgradnja gondole Brzeće – Mali Karaman samo su neki od noviteta koji očekuju sve skijaše na našem najvećem ski centru.

U okviru paketa za otvaranje sezone biće dostupne i besplatne 3-dnevne ski karte, ski oprema i bonus dva noćenja za rezervacije u decembru i martu mesecu. Želimo da afirmišemo skijanje i zimske sportove u još većoj meri među domaćim turistima, zbog čega će tokom cele sezone škola skijanja biti u ponudi po najpovoljnijim uslovima, saopštili su iz hotela Grand, dodajući da im je u ovom momentu ipak na prvom mestu bezbednost i zdravlje zaposlenih i gostiju koji borave u hotelu, zbog čega su mere bezbednosti i čistoće podignute na najviši nivo.

Zahvaljujući svojim kapacitetima i brojnim sadržajima raspoređenih na površini od 25 hiljada kvadratnih metara, hotel Grand obezbeđuje i više nego dovoljno uslova da se svaki gost tokom svog boravka u njemu oseća sigurno i bezbedno. Neophodna zaštitna oprema dostupna je u svakoj sobi i javnom prostoru unutar hotela, a redovno se obavlja i sterilizacija celog hotelskog prostora i preduzimaju potrebna testiranja zdravstvenog stanja zaposlenih. Radi poptunog komfora, uvedena je i opcija “no-servis”, koju gost može odabrati ukoliko želi potpunu fizičku distancu tokom svog boravka. Vodeći računa o svim okolnostima, za sezonu 2020/21 važe fleksibilniji uslovi rezervacije sa “kovid garancijom” koja podrazumeva refundaciju uplaćenih sredstava u celosti u slučaju zaraženih virusom.

Uprkos navodima pojedinih medija, po saznanjima portala Infokop, za rezervaciju smeštaja u hotelima na Kopaoniku nisu neophodni PCR, serološki, niti bilo kakvi drugi testovi na koronavirus.

"Apsolutno se netačne informacije da za rezervaciju smeštaja gosti moraju sa sobom imati validan negativan test na koronavirus. Držimo se isključivo naših nadležnosti i u okvirima istih činimo sve kako bi gostima obezbedili maksimalno sigurno i čisto okruženje tokom boravka u hotelu. To dokazuje i sertifikat "Safe & Clean" koje dodeljuje poslovno udruženje hotelijera HORES, a svi objektu koji su nosioci ovog sertifikata u obavezi su da se kontinuirano prilagođavaju preporukama i zahtevima Svetske zdravstvene ogranizacije, Vlade Republike Srbije, Ministarstva zdravlja, Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" i lokalnih samouprava,  dodaje se u odgovoru za infoKOP.


Napišite komentar (0)
busy
 
Lokacija:

Vrsta smeštaja (531):

Broj osoba:

Datum dolaska:

Datum odlaska:
Hotel Putnik
22.05.2024. 04:50 Temperatura
Sunčana dol.
Temperatura
tačke rose
vetar vlažnost sneg
Delimično oblačno 9,1°C 8,3°C 3,2  m/s (S) 95% 0cm
Delimično oblačno sub.osećaj
10°C
temp. Pančić
8°C
6,1 m/s
(S)
pritisak 826,5 hPa staze
0 cm
Live Web kamera sa Kopaonika Vila Pančić
Kopaonik WebCAM arhiva
INSTALACIJE SKI STAZE SKI PUTEVI UKUPNO KM
0/24 0/49 0/30 0/58.5
 (0%)  (0%)  (0%)  (0%)
Sunčana dolina
Malo jezero
Krst
Pančićev vrh
Treska
Duboka 1
Karaman greben
Mali karaman A
Mali karaman
Marine vode
Marine vode A
Karaman
Jaram
Gobelja relej
Gobelja
Kneževske bare
Gondola Brzeće
Gvozdac
Duboka 2
Krčmar
Mašinac
Vučak 2
Traka Jaram
Traka Ski vrtić
Dečji park

Noćna M.jezero
Noćna KGB
Noćna Pančić

Detaljnije >>>
Statistika >>>
Ski mapa >>>
Rozeta Resort & Residence | Prodaja apartmana u ce...
U drugoj rečenici teksta ne odgovor na tvoje pitanje smiley “Rozeta će svoja vrata otvoriti 2026”

Prekid u snabdevanju vodom Kopaonika, normalizacij...
Ponovo burek? Sa mesom ili sirom?

SKI kamere
Hvala ti Dex na odgovoru

SKI kamere
No name U sustini sve je slicno skijanje jer je glecersko. Gledaj gde ima trenutno vise snega na tim visinama i kada je padao svezi sneg. Zadnjih ned...

SKI kamere
Kopaonik je van zimske sezone "Grad duhova"😑 Sablasno

SKI kamere
Da li ima neko ko je leti išao na skijanje na Alpe da podeli utiske vredili otići. Kakvo je tada stanje staza i slično. Konkretno me interesuje Zer...

SKI kamere
Prosto je neverovatno da Kopaonik nema otvoreni fudbalski teren. Košarkaški teren. Barem neku veštačku stenu. Video sam ove nedelje dosta škola ...

SKI kamere
Ako urade kako treba, biće skijanje do prvog, možda i do 7. maja redovno

Počela izgradnja nove akumulacije - za 72h u funk...
@Ledenjak: ne razumem šta komentarišeš ako ne znaš ni koje akumulacije postoje, ni odakle će da se puni nova ni šta će da se gradi. Prvo pro...

Rozeta Resort & Residence | Prodaja apartmana u ce...
Ove godine gotovo ?

Počela izgradnja nove akumulacije - za 72h u funk...
Pa ako imamo akumulacije na samom Kopu cemu onda ova bara od 10 miliona na vrhu planine u srcu NP?