@srki85 Ili si ti neki žešći provokator ili šta?

Niko ne pokušava da zabrani nešto što je već zabranjeno. A zabranjeno je zato što je u prošlosti bilo dosta incidenata u kojima su učestvovali mamini i tatini sinovi a žrtve su načešće bila deca. I niko neće tebe da zabrani, već pokušavamo da ti kažemo "živi i pusti druge da žive" Prirodan ambijent za sanke su kao i što sam rekao neurđena prostranstva Kopaonika. E sad druga je stvar što ne poznaješ planinu i neznaš da voziš iste pa ti se dešava da čim skreneš sa staze zaglaviš se u sneg ili izgubiš!

Dalje kažeš:
Citirati Originalno postavljeno od srki85
inace najpoznatiji ski centri na svetu su mi i te kako dostupni al jebem ti ja skijaliste kad nempogu da cujem zvuk sanki dobri!
Zanči svet je glup a mi smo pametni. Zbog takvih sa mišljenjima sličnim tvome mišljenju smo i stigli tu gde jesmo!

Citirati Originalno postavljeno od srki85
neki nalozeni snovborderi koji se skijaju
Snowboarder-i ne skijaju već borduju. A skijaši skijaju.

Citirati Originalno postavljeno od srki85
e pa i ja bih zabranio porodicno skijanje na stazi
Onda Kopaonik ne bi imao skijalište. Već sankalište.

Tvoj problem je u tome što ti i nezaš gde je problem. Tata i mama je bilo bolje da te nauče da pišeš. Lakše bi smo mogli da pratimo tvoje postove kada bi koristio tačku, zarez... Dalje problem je što nisi čuo za školu da si čuo za istu tj. provodio malo vremena u njoj. Verovatno bi se malo socijalnije ponašao.


P.S. Ja sam do predprošle sezone imao motorne sanke koje sam prodao. Pošto mi je lepše na dasci. I nikada nisam sankama izlazio na ski staze ili u slučaju da sam morao sklanjao bih se maksimalno sa strane kako nikome ne bih smetao! I išao minimalnom brzinom. Kako bi savko mogao da me uoči i izbegne incident.

Ovo je zadnji post od mene u ovoj temi i onako odosmo u offtopic.