Kopaonik

InfoKOP

Kraljevi Čardaci Kopaonik - 2019
BENU apoteka Kopaonik
English
Vila Pančić
Vila Jezero
Hotel Junior
Expozim 2009
          Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije EXPO – ZIM, događaj kojim tradicionalno u Srbiji počinje zimska sportska i turistička sezona, biće organizovan od 3. do 6. decembra u halama 1 i 1a Beogradskog sajma, uz učešće više od 85 izlagača, na površini od 5000 kvadratnih metara izlagačkog prostora. Na sajmu će učestvovati najveći domaći uvoznici i proizvođači zimske sportske opreme, zastupnici najpoznatijih svetskih brendova, zimski turistički centri, skijališta, najpoznatije domaće i brojne inostrane turističke agencije, hoteli, odmarališta, banje i druge destinacije. Posetioci sajma EXPO – ZIM, koji ove godine, u saradnji sa asocijacijom SPORT ZA SVE, organizujemo 24. put na Beogradskom sajmu, moći će da vide impresivnu izlagačku ponudu, kupe novu i razmene ili servisiraju polovnu sportsku opremu i na jednom mestu pogledaju ponudu najpoznatijih turističkih agencija za predstojeću zimu, novogodišnje i božićne praznike.
          Ljubitelji snežnih vrhova i zimskih sportova, čiji broj poslednjih godina, uprkos svetskoj ekonomskoj krizi, u našoj zemlji raste bez prestanka, imaće priliku da još jednom u najvećoj hali Beogradskog sajma provere svoje planove i probaju nove modele i najpoznatijih svetskih proizvođača zimske sportske opreme.
          Sportska oprema, odeća, galanterija, oprema za planinarenje i kampovanje, skijališta, zimski ski centri i ponuda turističkih agencija biće izloženi u hali 1, dok će razmena, servisiranje, reparacija i montaža polovne opreme biti u hali 1a. 
          U segmentu zimske sportske opreme posetiocima sajma EXPO – ZIM biće predstavljeno sve najnovije iz ove oblasti, skijaška, planinarska, fitnes i kamp oprema najpoznatijih svetskih proizvođača, najnoviji modeli skija, snow bordova, cipela, vezova, sanki, kombinezona, rukavica, kapa, naočara. Posebno će biti atraktivna ponuda vozila, opreme i sredstava za bezbedniju vožnju u zimskim uslovima.
Kao i ranijih godina, posetioci sajma EXPO – ZIM moći će u hali 1a Beogradskog sajma da razmene ili servisiraju svoju polovnu zimsku sportsku opremu. 
          U turističkom segmentu ovogodišnjeg EXPO – ZIM–a, predstaviće se 25 najvećih domaćih turističkih sgencija, sa ponudom najatraktivnijih aranžmana za predstojeću zimsku sezonu, koja uključuje i odgovarajuće popuste i pogodnosti za posetioce. Skijališta Srbije svakog dana sajma predstaviće po jedan srpski zimski centar. Prvi put na sajmu EXPO – ZIM predstaviće se turistička organizacija Maribor, ski staza Mećavnik, a Olimpijski centar Jahorina, koji prvi put ima objedinjenu turističku ponudu za posetioce ovog sajma, predstaviće novi šestosed za svoju žičaru na ovoj planini.
          Na sajmu će, kao i prošle godine, svoje planine i skijališta predstaviti Turistička organizacija Austrije.
          Pojedine turističke agencije i distributeri sportske opreme odobravaće posetiocima ovog sajma popust na svoje aranžmane od 10 – 30 %, dok će Skijališta Srbije odobravati ekskluzivan popust od 10 % za ski pas na Kopaoniku.
          U okviru pratećeg programa ovogodišnjeg sajma EXPO - ZIM asocijacija SPORT ZA SVE, u saradnji sa Planinarskim savezom Srbije i Fakultetom za fizičku kulturu organizovaće u subotu, 5. decembra tribinu pod nazivom “Bezbednost na ski stazama”, biće organizovana humanitarna akcija prikupljanja dečijih skija i ski cipela za decu iz Centra dečijih letovališta Mitrovac na Tari. Prvog dana sajma u klubu SUNSET biće organizovano Belo veče, a tokom celog trajanja sajma EXPO - ZIM radiće Informativno savetodavni centar u kome će gostovati poznati sportisti i eksperti za zimske sportove.
          Svečano otvaranje ovogodišnjeg sajma EXPO – ZIM biće u četvrtak, 3. decembra u 12 h, u hali 1 Beogradskog sajma.


Komentari (9)
ski
30.11.2009 | 17:51


koliko para decije pantalone crne vsini 145-165cm?
daca
30.11.2009 | 17:04


znam da ste povoljni,kupujem vec 4 godine na vasem standu.obzirom da ste najpovoljniji ocekujte me i ove zime....pozdrav! Daca
zeks
30.11.2009 | 14:09


Expozim radim 15 godina.Poceo sam sa polovnim skijama pa presao na ski skafandere koje sam donosio iz Madjarske, a sada sam na standu SRDEXS-a zadnjih 5 godina gde imamo naj povoljnije ski pantalone i jakne iz uvoza ekstra kvaliteta. Potrazite me ZEKS. Pozdrav za ljubitelje skijanja,snowboarda i naravno posetioce sajta infoKOP.
Dule
14.11.2009 | 19:51


Mi sto radimo do navece, preostaje nam samo subota i nedelja. Pa da citav dan iskoristimo za obilazak. Neradnim danom tesko. Vidimo se na sajmu.
snowboard patrol
13.11.2009 | 11:39


Ma idem i ja, ali predzadnji i zadnji dan..tada idite ljudi..moze stosta jeftinije da se kupi nego prvih dana...svima sve najbolje
Isidora
12.11.2009 | 19:53


Super,idem obavezno.smilies/cheesy.gif
ski
12.11.2009 | 18:18


bice 5-10% u zavisnosti od broja dana i kolicine, pozovi direkciju skijalista pa ce ti reci imas br na njihovom sajtu
Sima
12.11.2009 | 17:18


Lepo, obavezno posećujem.
Trebaju mi cipele za snowboard, bilo nove ili polovne pa da uporedim,
Stalker
12.11.2009 | 16:19


Zna li se da li ce na Expozimu biti popusta za kupovinu skipassa za Kopaonik?
Napišite komentar (9)
busy
 
Lokacija:

Vrsta smeštaja (533):

Broj osoba:

Datum dolaska:

Datum odlaska:
Hotel Putnik
25.04.2024. 13:20 Temperatura
Sunčana dol.
Temperatura
tačke rose
vetar vlažnost sneg
Magla 1°C 0,4°C 1,2  m/s (W) 96% 2cm
Magla sub.osećaj
-1°C
temp. Pančić
0.6°C
2,9 m/s
(W)
pritisak 818,3 hPa staze
0 cm
Live Web kamera sa Kopaonika Vila Pančić
Kopaonik WebCAM arhiva
INSTALACIJE SKI STAZE SKI PUTEVI UKUPNO KM
0/24 0/49 0/30 0/58.5
 (0%)  (0%)  (0%)  (0%)
Sunčana dolina
Malo jezero
Krst
Pančićev vrh
Treska
Duboka 1
Karaman greben
Mali karaman
Mali karaman A
Marine vode A
Marine vode
Karaman
Jaram
Gobelja relej
Gobelja
Kneževske bare
Gondola Brzeće
Gvozdac
Duboka 2
Krčmar
Mašinac
Vučak 2
Traka Jaram
Traka Ski vrtić
Dečji park

Noćna M.jezero
Noćna KGB
Noćna Pančić

Detaljnije >>>
Statistika >>>
Ski mapa >>>
Prolećna akcija: Apartmani "Konaci Kopaonik" (23....
Ako ostane prazno onda je 0€ po osobi ...

Prolećna akcija: Apartmani "Konaci Kopaonik" (23....
Fenomenalno. Kome se ovo uopšte isplati? 5€ noćenje po osobi?!?!?!? Ovo nema ni u Angoli. Pa koliko uzima onda ona sirotinja u vikend naselju i Br...

SKI kamere
Jos ne pale topove😂

Rozeta Resort & Residence | Prodaja apartmana u ce...
Zavisi od kvadrature

SKI kamere
Vaaau, kako lep dan na Kopu. Sneg, sunce i mraz... i mir i tisina

SKI kamere
Ne samo to, posle ovakve topline zemlja je pretopla...trebali bi dani da se napravi vestak koji bi se odrzao na stazi...uz sve to od 26tog opet idu vi...

SKI kamere
@MIladin Prijatelju, ne može ski centar da radi sa 10cm snega, bar da su uslovi za osnežavanje ok pa da ima neki prostor za kritiku, ali ni to ni...

SKI kamere
U svakom poslovnom ambijentu gde se želi promocija i zarada se prave eksluzive u postupanju mednažmenta. Posebno u EU i USA. A to znači padne vanre...

SKI kamere
Biće oopet skijanja za prvi maj 🤣

SKI kamere
Ala veje ..... ludiloooo .... cheesy

Povratak zimskog vremena na Kopaonik (VIDEO)
Ala veje .... ludilooooo ...cheesy